Το κινηματογραφικό θέαμα της Nova αποκλειστικά μέσω streaming!

Novaflix
Novaflix

Το κινηματογραφικό θέαμα της Nova αποκλειστικά μέσω streaming!

Τηλεόραση

Απόλαυσε άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet streaming, μοναδικό θέαμα.

Όπου κι αν βρίσκεσαι και σε κάθε συσκευή, από τηλεόραση, υπολογιστή, tablet και smartphone.

Τώρα και στην Τηλεόρασή σου με Android TV app! Απόλαυσε τη νέα εφαρμογή του Novaflix για Android TV με την οποία μπορείς να έχεις μια μοναδική εμπειρία θέασης στη μεγάλη οθόνη!

Novaflix

Όλες οι ταινίες και οι σειρές της Nova από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο. Μεγάλες πρεμιέρες, Βox Sets με συγκεντρωμένους όλους τους κύκλους σειρών και προβολές ταυτόχρονα με την Αμερική. Περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς και διασκεδαστικά shows.

Τηλεόραση Novaflix

Τηλεόραση

Μπες τώρα στο www.novaflix.gr και κάνε εγγραφή!

Για να δεις:

  • Στην τηλεόραση, αν έχεις Android TV τηλεόραση κατέβασε το Novaflix app από το Google Play Store. Εναλλακτικά, μπορείς είτε να συνδέσεις στην τηλεόρασή σου ένα Android TV Media Player είτε τον υπολογιστή σου με το αντίστοιχο καλώδιο.
  • Στον υπολογιστή (laptop ή desktop) σου, μπες στο www.novaflix.gr και ακολούθησε τις οδηγίες για εγκατάσταση του player.
  • Στο tablet ή το smartphone σου, κατέβασε το Android ή το iOS app του Novaflix από το Google Play  ή το Apple Store  αντίστοιχα.

Για να μάθεις περισσότερα για τις συμβατές συσκευές και τους τρόπους σύνδεσης, διάβασε τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) της υπηρεσίας στο www.novaflix.gr

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Επισημαίνεται ότι οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%, το οποίο έχει ανασταλεί έως τις 30/9/2021 βάσει της προβλέψεως του αρ. 12 του Ν. 4728/2020 (ΦΕΚ Α' 186/29.9.2020).